Receptes

jūlijs 2, 2020

Šņabis no upenēm vai jāņogām

Degvīna gatavošana no jāņogām un upenēm nedaudz atšķiras no citu augļu destilāta iegūšanas metodes. Lieta tāda, ka ogu mizā, mīkstumā un sēklās ir daudz pektīna, kas […]
augusts 7, 2018

Kā radīt kandžu pirmo reizi dzīvē izmantojot 12 L kandžas parātu.

Nepieciešams: Cukurs 2 kg Raugs 100 gr Ūdens 9 L Kandžas aparāts Vēlams spirta alk% mērītājs. Vidēji no 2 kg cukura sanāk 2.3 L spirta. 1. […]
jūlijs 16, 2018

Aromātiska kandža no tomātiem vai tomātu pastas

Izmanto, jebkuru veida tomātus, bojātus un nestandarta, mazliet veca tomātu pasta arī derēs. Bet jāņem vērā, ka zems cukura saturs, nesanāks 100% tomātu kandža, papildu būs […]